به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:
آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در پیش دبستانی کوثر
آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای باحضور مهندس امیر پور کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیش دبستانی کوثر برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، همزمان با هفته جهانی غذا و به منظور ارتقاء سطح آگاهی کودکان، صبح امروز 21 مهر 1404 مهندس امیرپور کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با حضور در پیش دبستانی دخترانه کوثر دانش دوره آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای را برگزار کرد.
مهندس امیرپور در ابتدای آموزش گفت: نشانگرهای رنگی تغذیهای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده میشود و درواقع یک راهنمای سریع است که باهدف افزایش آگاهی مصرفکنندگان، اصلاح الگوی مصرف و در جهت ارتقاء سلامت جامعه بر روی برچسب محصولات غذایی و آشامیدنی درج می شود.
وی افزود: تغذیه سالم، علاوه بر اینکه سلامت افراد را تضمین میکند، باعث میشود تا هزینههای درمان ناشی از تغذیه مواد غذایی ناسالم و بعضاً آلوده نیز کاهش چشمگیری یابد.
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی بیان کرد: با توجه به خطرات مصرف بیرویه نمک، چربی و قند در سلامت انسان، نشانگر رنگی بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان قند و نمک (کلرید سدیم) در هر سهم ماده غذایی ، طراحیشده است.
مهندس امیرپور ادامه داد: بر روی این برچسب اطلاعاتی از قبیل میزان انرژی یا کالری موجود در صد گرم از محصول نشان داده میشود و در این برچسب از سه رنگ قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط) و سبز (اندک) استفاده شده است.
وی در ادامه یادآورشد :جامعه سالم زیربنای توسعه هر کشور بوده و یکی از راه های نیل به این هدف، برخورداری از تغذیه صحیح می باشد. بنابراین، آگاهی از اطلاعات مندرج بر روی برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی قدمی به سوی سلامتی است همچنین نشانگر رنگی کمک می کند زمانی که تصمیم به خرید یک محصول غذایی و آشامیدنی داریم در یک نگاه ارزیابی و انتخاب مناسب داشته باشیم.
ارسال به دوستان